Daidalos Kft
Bemutató terem Modern tárgyaló Társasház Luxus ház Világos lakás Modern nappali Családi ház
Brügmann Salamander Rehau Geneo Rehau Brillant Veka Alphaline MD bluEvolution

Alumínium ablakok SO EASY A jövő alumínium ablaka!

Alumínium ablak SO EASY

Innovatív alumínium ablak profil SO EASY

A SO EASY ablak profil rendszer egy 2017 fejlesztésű belga profil, ez jelenleg a legújabb,legmodernebb és legmelegebb a kínálatunkban.Ezt az alumínium ablak profilt a legújabb előírások alapján innovatív technológia alapján tervezték ezzel együtt új korszak kezdődött az alumínium ablak gyártásban.
Profilja két zárt alumínium profilba kapcsolódó széles elválasztó csík amely egy úgynevezett ABS anyagból és egy integrált szabadalmaztatott hab béléssel kitöltve készül, amely megakadályozza a folyosón a hideg levegő átáramlását.A SO EASY ablakok és nagyméretű üvegfalak rendkívül alacsony hő áteresztéssel rendelkeznek, ezáltal megfelelnek a legszigorúbb hő védelmi előírásoknak.

Passzív szabvány - rejtett vasalattal

A kis energia igényű házaknál azaz aktív - passzív házaknál rendkívül fontos hogy az ablak a lehető legalacsonyabb hő áteresztési mutatóval rendelkezzen, ezért ez a modern fejlesztésű ablak profil 3 rétegű Ug=0.5 meleg peremes üvegezéssel még a kis méretű ablakoknál is nagyon alacsony Uw=0.6 W/nm értéket képvisel.
Azon kívül hogy talán a legjobb érték amit egy nyílászárónál elérhetünk, rendkívül fontos megemlíteni azt is hogy a rejtett vasalattal (zsanérok szárnyak rejtve) rendkívül esztétikus (minimál) megjelenést biztosít.

Igazi értéket képvisel

Az alumínium ablak rendszerrel, garantáljuk a hosszútávú elégedettséget a mindennapi kilátással! A legkisebb részletre is koncentrálunk, hogy a legszebb terméket szállítsuk amivel hozzá járulva megfeleljünk az ön minőségi otthonához. Termékeink szívből készülnek!

Seth

A Seth design osztály minimalista kialakítást jelent, amely minden építési stílusnak és környezetnek megfelel. A keret és a szárny kívül egy síkban történő kialakításával rejtett vagy szabványos vasalással készül.

Hapi

A hapi osztály egy olyan tervezés amely az úgynevezett rejtett szárnyban fekszik ahol az ajtó külső széle optikailag egy szárnyat rejt. A Hapi-osztály szintén alacsony látó szöggel rendelkezik. Rejtett felszerelés szabványos szerelésben.

Teljes körű szakmai és kereskedlmi információ: 0036-70-505-6374, Tel/Fax:+36 27 301 403


Márka partnerek
Daidalos Kft. 2013
© 2014 Copyright - Daidalos Kft. Műanyag ablak forgalmazás, műanyag nyílászáró beépítés - Minden jog fenntartva!