Daidalos Kft
Bemutató terem Modern tárgyaló Társasház Luxus ház Világos lakás Modern nappali Családi ház
Brügmann Salamander Rehau Geneo Rehau Brillant Veka Alphaline MD bluEvolution

Ablak a világra az ön otthonában is!

Az elmúlt öt esztendő munkájának köszönhetően vált a műanyag ablak, nyílászárók forgalmazásában piacvezetővé társaságunk, a Daidalos B&M Kft. A kizárólag magyar tulajdonban lévő cég 2009 óta foglalkozik műanyag ablakok, ajtók, redőnyök és különféle ablak kiegészítők forgalmazásával, beépítésével, illetve szervízelésével.

Társaságunk mind lakossági, mind céges megrendeléseknek eleget tesz, s az általunk forgalmazott termékek megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek, számtalan szakmai elismeréssel, illetve tanúsítvánnyal rendelkeznek.

Ha Önnek új, vagy felújítandó otthonában mind műszaki, mind esztétikai szempontból, s nem utolsó sorban, elfogadható áron, minden igényt kielégítő új ajtóra, ablakra vagy árnyékolástechnikai termékre van szüksége, keressen minket vagy látogasson el váci bemutatótermünkbe. Az általunk forgalmazott termékek a manapság megkövetelt hő- és hangszigetelési igényeknek is maximálisan megfelelnek.

Munkatársaink nemcsak vásárláskor segítenek Önnek, de jól képzett szakembergárdával rendelkezünk, így a helyszíni beszerelést is ránk bízhatja. Ugyancsak fontos szempont, hogy vásárlóink, illetve megrendelőink számára teljes körű garanciát biztosítunk.

Nos, ha felkeltettük érdeklődését, látogasson el bemutatótermünkbe, vagy hívjon minket telefonon!


Márka partnerek
Daidalos Kft. 2013
© 2014 Copyright - Daidalos Kft. Műanyag ablak forgalmazás, műanyag nyílászáró beépítés - Minden jog fenntartva!