Daidalos Kft
Bemutató terem Modern tárgyaló Társasház Luxus ház Világos lakás Modern nappali Családi ház
Brügmann Salamander Rehau Geneo Rehau Brillant Veka Alphaline MD bluEvolution

Miért jó megoldás egy műanyag bejárati ajtó?

Az utóbbi évek nyári napsütése és az erős UV-sugárzás csúnyán megrongálta a szomszéd takaros kis családi házának fából készült bejárati ajtaját. Az egykor világos színű lakkozás, szinte feketére égett, s itt-ott repedések keletkeztek rajta.A vetemedésről nem is beszélve. A napokban, amikor ismét a szomszédnál jártam, nem is hagytam szó nélkül a dolgot: Miért nem veszel ide végre valami szép, műanyagból készült bejárati ajtót?A szomszéd, szinte azonnal visszakérdezett:

- Tudsz valami jó megoldást?

- Azt hiszem, tudok. Itt van a közelben, Vácott, a Daidalos Kft. bemutatóterme... Ez egy piacvezető társaság. Oda érdemes benézni, kedvedre válogathatsz a szebbnél szebb nyílászárók között... Gyönyörűek az ajtókon lévő mintázatok, nem színeződnek el a naptól és az UV-sugárzástól, nem vetemednek el és a legfontosabb, hogy betörésbiztosak.

- Ez jól hangzik... De milyen méretűek és milyen a színük?

- Én a Daidalos-Star típust választanám a helyedben. Ezek az ajtók kívül-belül fehér színűek, s rendelni 890*1900 mm-től 1080*2130 mm-ig lehet. A Daidalos-Star műanyag nyílászárók befelé nyílnak és kilincs működtetésű zárral szereltek. Alapesetben. Mert lehet kérni az ajtóra különféle extrákat, mint például kopogtatót, levélbedobót vagy esetleg rézből készült kilincseket is. Így persze, kicsit többe kerül...

- És ki bontja ki itthon a régit, s szereli rá az új ajtóra az extrákat?

- A Daidalos Kft.-nél forgalmazott műanyag ajtók MABISZ minősítéssel rendelkeznek, anyagukba acél, illetve alumínium biztonsági merevítések vannak beépítve. Ezt - igény szerint - plusz dupla MDF merevítésekkel is meg lehet erősíteni. Magyarán: biztonsági szempontból a Daidalos Kft.-nél kapható műanyag nyílászárók erősebbek és jobbak, mint a régi, fából készült bejárati ajtók.

- És melyik a legjobb típus?

- Erre a kérdésre a legmegbízhatóbb választ a váci bemutatóteremben adják meg a szakemberek. De itt van például a Brügmann Ajtóprofil. Ez ötpontos görgőfejes biztonsági zárral szerelt, szürke üvegezőgumival, kefe-tömítéssel rendelkezik. Az ajtópánt 120 kilógrammos, s alumínium küszöbbel árusítják. Persze hangsúlyozom,árban és minőségbena leginkább megfelelő ajánlatot a Daidalos Kft. szakembereitől érdemes kérni, akik a vásárlást követően a helyszíni szerelést is garanciával elvégzik.


Márka partnerek
Daidalos Kft. 2013
© 2014 Copyright - Daidalos Kft. Műanyag ablak forgalmazás, műanyag nyílászáró beépítés - Minden jog fenntartva!