Daidalos Kft
Bemutató terem Modern tárgyaló Társasház Luxus ház Világos lakás Modern nappali Családi ház
Brügmann Salamander Rehau Geneo Rehau Brillant Veka Alphaline MD bluEvolution


Milyen redőnyt vegyünk egy műanyag ablakhoz?


Ha már sikerült szép új műanyag ablakokra cserélni otthonunk régi, fából készült nyílászáróit, akkor előbb vagy utóbb felmerül annak az igénye, hogy redőny vagy esetleg reluxa is legyen az ablakon. Ha effajta elképzelésünk van, érdemes szakemberhez fordulni. Legjobb, ha azt a társaságot keressük fel, amelyik korábban a nyílászárók beépítését is elvégezte.

Ez miért lehet fontos?

Több dolog miatt is. Miután a műanyag nyílászárók számtalan típusban, formában és színben készülnek, egyáltalán nem mindegy, hogy milyen redőnyt szereltetünk az ablakunkra. Egy rossz döntéssel akár el is csúfíthatjuk az otthonunk külső képét.A költségekről nem is beszélve...

Mi hát a teendő?

Magyarországon a legnépszerűbb és a legkeresettebb az úgynevezett külső tokos műanyag redőny. Számtalan előnye közé tartozik, hogy szinte mindenhová beépíthető, s az ára is versenyképes. Ugyanakkor könnyű a kezelése, kiváló a hőszigetelő képessége és alkalmas arra is, hogy szobánkat, vagy szobáinkat teljesen elsötétítsük. A Daidalos Kft. által forgalmazott redőny típusok között mindezek mellett megtalálható a vakolható változat is.

Ez utóbbinak mi az előnye?

Elsősorban - a felsoroltakon túl – az esztétika. A vakolható változatú redőnytok beépíthető az épület falazatába, így az rejtve marad a külső szemlélődő elől. A Daidalos Kft. ugyanakkor a műanyag redőnyök mellett forgalmaz jó minőségű alumíniumból készült redőnyöket is. Ennek ugyan magasabb az ára, mint a műanyagból készülteké, viszont előnye, hogy sokkal tartósabb.

Az ablakkal együtt is beépíthető a redőny?

Természetesen. Igazából ez lenne a legpraktikusabb megoldás mindenki számára, hisz a munkával járó koszolásra is csak egyszer kerül sor. Egy ilyen beruházást azonban érdemes alaposan előkészíteni. Vagyis pontosan felmérni, hogy hány és milyen méretű régi nyílászárót szeretnénk kicseréltetni újra, annak mennyi a költsége, s ahhoz milyen extrákat szeretnénk társítani. A lehetőségek ugyanis széleskörűek, olyannyira, hogy hozzáértő szakember nélkül kár is belefogni. A Daidalos Kft. váci bemutatótermében nemcsak árban, színben, minőségben választhatunk magunknak megfelelő nyílászárókat, de jól képzett szakemberek is segítenek mindenben.

Mik azok az extrák?

Először is egy műanyag ablakkal együtt beépítendő redőny készülhet pvc-ből vagy alumíniumból is. A megrendelő ugyanakkor - ha a pénztárcája is engedi -, kérhet további extra szolgáltatást is. Ez például azt is jelenti, hogy nem kell kézzel le- vagy felfelé mozgatni a redőnyünket, mivel megoldja ezt a feladatot egy beépített motor.

Nos, ezek már azok a dolgok, amelyekhez feltétlenül a forgalmazó segítségét kell kérni.


Márka partnerek
Daidalos Kft. 2013
© 2014 Copyright - Daidalos Kft. Műanyag ablak forgalmazás, műanyag nyílászáró beépítés - Minden jog fenntartva!