Daidalos Kft
Bemutató terem Modern tárgyaló Társasház Luxus ház Világos lakás Modern nappali Családi ház
Brügmann Salamander Rehau Geneo Rehau Brillant Veka Alphaline MD bluEvolution


Mitől prémium kategóriás a Veka műanyag ablak?

Bár a családi ház még az ezredforduló tájékán, vagyis legalább 15 éve épült, a tulajdonossal beszélgetve kiderült, hogy alig két esztendővel ezelőtt újították fel teljesen az otthonukat, ekkor cserélték műanyag ablakra és ajtóra a nyílászárókat, s nagyon elégedettek az eredménnyel.Két éve a takarékosság jegyébenszánta rá magát a család az épület falainak hőszigetelésére, s ennek a munkának fontos része volt, hogy valamennyi régi ablakot Veka 90 Alphaline nyílászáróra cseréltessék.

Mi volt az első lépés?

Igényeket és lehetőségeket mérlegelve, szakembertől kértek tanácsot, aki a helyszínen tájékozódva a Veka 90 Alphaline Prémium típusú műanyagablakok beépítését ajánlotta. S ez egy kitűnő választás volt, hisz a német gyártmányú Veka 90 Alphaline Prémium nyílászáró, szinte verhetetlen a maga nemében.

Miért a Veka a legjobb?

Mert a hang- és hőszigetelő képessége ennek a típusnak a legjobb. Az ablak profil anyaga UV sugárzás- és ütésálló, ugyanakkor szín stabilizátort tartalmaz, amelynek az a lényege, hogy a Veka-ablak nagyon hosszú időn át megőrzi eredeti színét: a napfény hatására egyáltalán nem színeződik el. Az ablak profiljáról tudni érdemes, hogy három gumitömítéssel is el van látva,s ennek a kialakításában is légkamrák találhatók. A háziasszonyok számára ugyanakkor az sem elhanyagolható szempont, hogy nagyon könnyű tisztán tartani.

Mit jelent a prémium kategória?

Az imént említettek csak általános tulajdonságai ennek az „A” kategóriás, több színben is megvásárolható terméknek. A Veka műanyag ablak sok egyéb jó tulajdonsága mellett attól válik igazán prémium kategóriássá, hogy egyedülálló módon alkalmazza a tokban elhelyezett polisztiroltömítést, s ez háromrétegű 6/12/6/14/6 üvegezéssel UW=(0,65W/m2K) értéket képes elérni. Bár egy halandó ember számára ez az érték önmagában nem sokat mond, annyit rögtön tegyünk hozzá, hogy télen, a havi fűtésszámlák megérkezésekor - amelynek összege lényegesen kisebb lesz, mint a korábbiak voltak – könnyen megértjük az említett szakkifejezés fontosságát.

És a külcsín?

A Veka 90 Alphaline Prémium ablakokra jellemző, hogy finoman kidolgozott, elegáns formával rendelkeznek, s ennek köszönhetően az épületet, amelynek ékessége lesz egy ilyen típusú nyílászáró, a külső szemlélődő számára is szebbé, csinosabbá teszi.

Bár egyelőre még nem igazán terjedt el Magyarországon az úgynevezett passzív ház, mégis érdemes megemlíteni, hogy az effajta technológiával épülő családi házak szigorú műszaki előírásainak is leginkább a Vega műanyag ablakok felelnek meg.

Hol nézhetjük meg, mielőtt döntenénk?

A vásárlók számára fontos információ lehet, hogy a Daidalos Kft. által forgalmazott prémium kategóriás Veka műanyag ablak profilok TÜV Cert 9001:2000 ISO minősítéssel rendelkeznek.

Látogasson el váci bemutatótermünkbe, s a helyszínen győződjön meg arról, miért érdemes korszerű és esztétikus műanyag ablakra cserélnie otthonában a fából készült régi nyílászárókat.

Fontolja meg a látogatást. Ön csak nyerhet a cserével!


Márka partnerek
Daidalos Kft. 2013
© 2014 Copyright - Daidalos Kft. Műanyag ablak forgalmazás, műanyag nyílászáró beépítés - Minden jog fenntartva!