Daidalos Kft
Bemutató terem Modern tárgyaló Társasház Luxus ház Világos lakás Modern nappali Családi ház
Brügmann Salamander Rehau Geneo Rehau Brillant Veka Alphaline MD bluEvolution

Galéria

Elkészült munkáink, referenciáink és a műanyag ablak gyártás, valamint a műanyag ablak beépítés, ablakcsere fotók tekinthetők meg a galériában.

Referenciáink

Referencia

Az lenyíló boxban a referencia munkáink fotóit találja, amelyek között megtalálható az ablak beépítés épülő új családi házba, valamint társasházak, panellakások ablakcseréje egyaránt.

Részletes információk-10

 

Ablak beépítés

Referencia - Ablakcsere

Az ablakcsere, ablak beépítés folyamatait jól ábrázolják a következő fotók amelyen a helyreállítási munka (kőműves munka) is megtekinthető, amelyet cégünk a szigetelve végzi el! Panellakásoknál ez a folyamat a műanyag szegőlécezés, ezzel tudjuk a purhabot elrejteni

Részletes információk-11

 

Ablak gyártás

Referencia - gyártási folyamat

Lehet hogy pont az ön ablaka készül? A nálunk vásárolt műanyag ablakok ebből a korszerű fejlett termelésből kerülnek a vásárlókhoz! Az ablak gyártásnál fontos hogy a garanciális kérdéseket a gyár maximális rugalmassággal kezelje, ez csak akkor történhet a leggördülékenyebben ha egy korszerű, fejlett ablakgyártósorról került le az ön terméke! A gyártósoron mindent számítógépes rendszer irányít, tehát ezáltal minden rögzítve van ezért minden megrendeléshez másodpercek alatt vissza lehet keresni akár a méreteket az azokhoz tartozó üveg, vasalat, méreteket és ezáltal könnyen lehet pótolni akár azt is ha az ablak üveg véletlenül a megrendelőnek betörik és szeretné kicseréltetni. Ezt a folyamatot felmérés nélkül azonnal visszatudjuk keresni és azonnal megrendeljük a megrendelőnek!

Részletes információk-12

 

 

Teljes körű szakmai és kereskedelmi információ: 0036-70-505-6374, Fax:+36 27 301 403


Márka partnerek
Daidalos Kft. 2013
© 2014 Copyright - Daidalos Kft. Műanyag ablak forgalmazás, műanyag nyílászáró beépítés - Minden jog fenntartva!