Daidalos Kft
Bemutató terem Modern tárgyaló Társasház Luxus ház Világos lakás Modern nappali Családi ház
Brügmann Salamander Rehau Geneo Rehau Brillant Veka Alphaline MD bluEvolution

Galéria

Legfrissebb képeinket megtekintheti Facebook oldalunkon: https://www.facebook.com/Daidaloswindowsystem/

Elkészült munkáink, referenciáink és a műanyag ablak gyártás, valamint a műanyag ablak beépítés, ablakcsere fotók tekinthetők meg a galériában.

Referenciáink

Referencia

Az lenyíló boxban a referencia munkáink fotóit találja, amelyek között megtalálható az ablak beépítés épülő új családi házba, valamint társasházak, panellakások ablakcseréje egyaránt.

 

Ablak beépítés

Referencia - Ablakcsere

Az ablakcsere, ablak beépítés folyamatait jól ábrázolják a következő fotók amelyen a helyreállítási munka (kőműves munka) is megtekinthető, amelyet cégünk a szigetelve végzi el! Panellakásoknál ez a folyamat a műanyag szegőlécezés, ezzel tudjuk a purhabot elrejteni

 

Ablak gyártás

Referencia - gyártási folyamat

Lehet hogy pont az ön ablaka készül? A nálunk vásárolt műanyag ablakok ebből a korszerű fejlett termelésből kerülnek a vásárlókhoz! Az ablak gyártásnál fontos hogy a garanciális kérdéseket a gyár maximális rugalmassággal kezelje, ez csak akkor történhet a leggördülékenyebben ha egy korszerű, fejlett ablakgyártósorról került le az ön terméke! A gyártósoron mindent számítógépes rendszer irányít, tehát ezáltal minden rögzítve van ezért minden megrendeléshez másodpercek alatt vissza lehet keresni akár a méreteket az azokhoz tartozó üveg, vasalat, méreteket és ezáltal könnyen lehet pótolni akár azt is ha az ablak üveg véletlenül a megrendelőnek betörik és szeretné kicseréltetni. Ezt a folyamatot felmérés nélkül azonnal visszatudjuk keresni és azonnal megrendeljük a megrendelőnek!

 

 

Teljes körű szakmai és kereskedelmi információ: 0036-70-505-6374, Fax:+36 27 301 403


Márka partnerek
Daidalos Kft. 2013
© 2014 Copyright - Daidalos Kft. Műanyag ablak forgalmazás, műanyag nyílászáró beépítés - Minden jog fenntartva!