Daidalos Kft
Bemutató terem Modern tárgyaló Társasház Luxus ház Világos lakás Modern nappali Családi ház
Brügmann Salamander Rehau Geneo Rehau Brillant Veka Alphaline MD bluEvolution

Műanyag ablak hírek, információk


Új standard vasalat a Daidalos B&M Kft által forgalmazott műanyag nyílászáróiban – "Kiemelésgátló csomag"

Dátum: 2014.07.24.

Tisztelt Partnereink, megrendelőink!

A 2014-es év felének elmúltával együttműködésünknek köszönhetően az értékesítési mutatóink emelkedést mutatnak, amelyet nagyon köszönünk Önöknek. Reméljük, hogy a Daidalos KFT által az Önök számára realizált megrendelések, kiszolgálás és az új PQS rendszer bevezetése megfelel az Önök elvárásainak és továbbra is gyümölcsöző lesz a partneri viszony.

A 2. félévre szeretnénk Önöknek ajánlani egy kivételes változtatást a termékeinknél, amelyet állandó jelleggel szeretnénk használni.

Visszamenőleg a 2013-as év második feléig, elemeztük a piaci – és marketing szükségleteket. Partnereink legnagyobb része jelezte, hogy a termékeink mely összetevőjét szükségeltetik megváltoztatni, amely túlmutat a standard követelményeken, az egyik eleme a betőrésvédelem megnövelése a kiemelésgátló csomagnak, a másik eleme ennek a változtatásnak, – amely nagyon praktikus - hogy megnöveljük a szárnyak állíthatóságát a pántok oldalán.

A költségek optimalizálásának és a gyártási folyamat elemzésének köszönhetően, felár nélkül, a Daidalos KFT standard vasalatként tudja ezt a csomagot bevezetni: 3 zárfogadó kiemelésgátló a bukó-nyíló résznél, és 2 a nyílóknál. Biztosak vagyunk abban, hogy a „Kiemelésgátló csomagunk” fontos része lesz az Önök és ügyfelei számára.

A következő elem, amely szintén standardként épül be a vasalatba, az alsó pánt, amely 3 síkban állítható. Ez teszi lehetővé a szárny tokra való nehezedésének korrekcióját.

A szárnyak tokban való biztosítási pontjai "Kiemelésgátló csomag":Az utolsó eleme az új ajánlatunknak, a Daidalos Kft által forgalmazott bejárati ajtók biztonságának megnövelése.Ennek köszönhetően a PVC ajtók akár 5pontos záródást is lehetővé tesznek, a lenti kép alapján.

Szeretnénk Önöket meggyőzni, hogy aktívan prezentálják standard "Kiemelésgátló csomagunkat". Ez lehetővé teszi, hogy megmutassuk az egyértelmű minőségi különbséget és továbbra is versenyképesek maradjunk a Daidalos Kft által forgalmazott műanyag nyílászáróival.

Biztonsági pontok az ajtószárnynál "Kiemelésgátló csomag":A fenti változások az Önök által leadott megrendelések esetén 2014. július 23-tól lépnek életbe, egyéb kérdés esetén természetesen rendelkezésükre állunk.


Téli leállás - 2013

Dátum: 2013.12.17.

Téli leállás

Új termékkel bővültünk

BluEvolution 82 - az új műanyag ablak generáció

Dátum: 2013.10.05.

Részleteket a BluEvolution 82 mm-es beépítési mélységű műanyag ablakunkról a "Műanyag ablak profilok" menü, "Salamander BluEvolution 82" műanyag ablak profil oldalunkon talál.

BluEvolution 82

Brügmann salamander sunline 7 kamrás változata:

Dátum: 2013.09.15.

Brügmann műanyag ablak Brügmann Ad SunLine - műanyag ablak

 

Teljes körű szakmai és kereskedlmi információ: 0036-70-505-6374, Fax:+36 27 301 403


Márka partnerek
Daidalos Kft. 2013
© 2014 Copyright - Daidalos Kft. Műanyag ablak forgalmazás, műanyag nyílászáró beépítés - Minden jog fenntartva!