Daidalos Kft
Bemutató terem Modern tárgyaló Társasház Luxus ház Világos lakás Modern nappali Családi ház
Brügmann Salamander Rehau Geneo Rehau Brillant Veka Alphaline MD bluEvolution

Műanyag ablak tartozékok

Műanyag ablak tartozékok, ablakpárkány, redőny, reluxa, Roto kilncs a legjobb áron! Részletes információt kérjen az ügyfélszolgálati telefonszámunkon: 06-70-505-6374

Műanyag ablak kiegészítők - Belső műanyag ablakpárkány

Belső ablakpárkány

A belső párkányok álltalában PVC-ből készülnek. Univerzális ablakpárkány, amelyet német alapanyagból speciális extrudált technológiával gyártanak. Külső felület kiváló minőségű, amelyet védőfóliával látnak el. Az ablakpárkányt 50-500 mm szélességben, és 6 méter hosszúságban kínáljuk, vagy igény szerint méretre vágjuk.

Műanyag ablak kiegészítők - Műanyag redőny, aluminium redőny

Műanyag redőny, aluminium redőny

A külső tokos műanyag redőny az egyik legkeresettebb redőny típus, mivel nagyon kedvező áron lehet hozzájutni, és gyakorlatilag bárhová beépíthető. Alkalmas teljes sötétítésre is, valamint nagyon jó hőszigetelő és könnyen működtethető. Az általunk forgalmazott redőny típusok között megtalálható a vakolható változat is, ezáltal a redőnytok esztétikusan el van rejtve a falazatba. A műanyag redőnyök mellet forgalmazzuk az alumínium redőnyöket is, bár ez egy kissé magasabb árfekvést képvisel, de ezáltal tartósabb is.

Műanyag ablak kiegészítők - Aereco légbevezető

Nyílászárókba építhető Aereco légbevezető

Gázkészülékek légellátása: A nem zárható és növelt minimum hozamú légbevezetők alkalmasak a nyílt égésterű gázkészülékek égési és szellőző levegőjének utánpótlására.Teljes védelem: A nyílászáróra szerelve az EHA páraérzékelős, és EFA fix léghozamú hangcsillapított légbevezetők az akusztikus kiegészítőivel együtt hatékony védelmet nyújtanak a külső zajszennyeződés bejutása ellen. Ezért kitűnő válasz a zajos városi környezet szellőzési kihívásaira, miközben a higro(pára)szabályozás jóvoltából optimalizáljak a belső levegő minőségét.

Műanyag ablak kiegészítők - Műanyag ablak feletti redőny

Ablak feletti redőny

Ablak feletti redőny: Az ablakkal egy időben kerül beépítésre, készülhet pvc valamint alumínium változatban is! Igény szerint lehet kézi, valamint motoros mozgatású is!

Műanyag ablak kiegészítők - Külső ablakpárkány

Külső ablakpárkány

A külső párkányok általában alumíniumból, extrúdált technológiával készülnek. A vásárlók igényei szerint még lehet horganyzott acél vagy öntött márvány.

Műanyag ablak kiegészítők - Reluxa roló

Reluxa roló

Az ügyfél rendelkezésre állnak különböző rolók: interfix, venus ,szabvány. (alkalmas hajlított profil), Vénusz árnyékolt lánc kötés.

Műanyag ablak kiegészítők - ROTO kilincsek

ROTO kilincsek

A ROTO kilincsek, gombos és kulccsal zárható biztonsági záras kivitelben, Roto Swing desinnal készülnek. A kilincsek rendelhetők felár ellenében arany, bronz, ezüstszínben is! Alapszín a fehér ablakoknál fehér!

 

Teljes körű szakmai és kereskedlmi információ: 0036-70-505-6374, Fax:+36 27 301 403


Márka partnerek
Daidalos Kft. 2013
© 2014 Copyright - Daidalos Kft. Műanyag ablak forgalmazás, műanyag nyílászáró beépítés - Minden jog fenntartva!