Daidalos Kft
Bemutató terem Modern tárgyaló Társasház Luxus ház Világos lakás Modern nappali Családi ház
Brügmann Salamander Rehau Geneo Rehau Brillant Veka Alphaline MD bluEvolution

TREND húzórugós szekcionált garázskapu garázsajtó

A TREND sorozat húzórugós garázsajtói a 4 centiméter vastag panel és a horganyzott acél vasalat mellett, standard csomagban a biztonsági rendszereket és a hosszú élettartamú rugókat is tartalmazzák. Mindezek minden európai szintű előírásnak eleget tesznek, és a hűvösebb tájakon élők számára is ideális megoldást kínálnak. Az erős ajtó rugók közel 25,000 biztonságos nyitás-zárást biztosítanak, ráadásul mindez elérhető áron.

Jellemzők

  • Szendvicspanel vastagság: 4 cm
  • Hőáteresztés tényezője: 1.08 W/(m2К), mely nagyjából megegyezik az 55 cm vastag téglafal hőátbocsátási tényezőjéhez.
  • Görgőtartó konzol és zsanérok alapanyaga: horganyzott acél.
  • Torziós- vagy húzó rugók segítségével történik az ajtólap egyenletes mozgatása.
  • Maximálisan rendelhető garázsajtó méret: 600 cm x 300 cm

Minták

10 standard RAL színben, 3 féle fa mintázat

M-bordás

3 standard RAL -közeli szín 3 fautánzatú szín

L-bordás

4 standard RAL -közeli szín, 3 fautánzatú szín

Kazettás

2 standard RAL -közeli szín 2 fautánzatú szín

Mikrohullámos

10 standard RAL -közeli szín

Trend Ajtók – Biztonság, Megbízhatóság, Megfizethetőség

Széles körű beépítési lehetőségek

Beépítő keret és takaró lemezek segítségével lehetőségünk nyílik arra, hogy a választott ajtó méretet egy nagyobb méretű nyílásba is precíz módon beillesszünk. Ezek a komponensek tűzi horganyzott acél alapanyagból vannak elkészítve, melyet lakkbevonat véd, ennek színe RAL 9016 fehér, de egyéni kérésre az ajtólappal megegyező színre is festhető.

Védelem a korrózió ellen

Az ajtók műanyag élzárókkal vannak felszerelve, mellyel csökkenthetjük a hevesebb esőzések után kialakuló korrózió lehetőségét, hogy ajtónk minden időben megőrizze szépségét.

Hosszú élettartam

A rugós konstrukció ellensúlyozza az ajtólapot, melynek köszönhetően a nehézsúlyú ajtókat kézzel is könnyedén nyithatjuk, zárhatjuk. A rugók 25,000 nyitás-zárást biztosítanak, ami átlagosan napi 4 mozgatással nézve, nagyjából 17 évet jelent.

Az ajtók szerkezeteit a sok éven át szerzett tapasztalat alapján, megfontolt tervezéssel alkottuk meg, amit a korszerű technológia segítségével, kitűnő minőségű alkatrészek felhasználásával gyártunk le. Így ajtóink megbízhatóak, biztonságosak és hosszú élettartammal rendelkeznek.

Garantált biztonság

Feladatunk, hogy a baleseti lehetőségekre is gondoljunk, ezért racsnis fékekkel láttuk el a torziós rugókat, hogy rugótörés esetén azok megakadályozzák az ajtólap lecsapódását. Ez a védelmi rendszer minden ajtó alap felszerelése, így garantáljuk Önök számára a biztonságos használatot.

ALUTECH/GUENTHER garázsajtók az európai előírásoknak eleget tesznek EN 13241-1, EN 12604, EN 12453, EN12424, EN 12425, EN 12426.

Védelem a huzat ellen

Lehetőség nyílik arra, hogy a görgőkonzollal az ajtólapot a gumiszigeteléshez állítsuk, így biztosítva a huzatmentességet és a beltér melegét. Telepítéskor, de amennyiben szükséges a későbbi karbantartások alkalmával is állíthatunk a szigetelés és az ajtólap távolságán.

Csendes működés

A gördülékeny és csendes működés érdekében az ajtók csapágyazott görgőkkel vannak ellátva. Az ALUTECH/GUENTHER ajtóknál golyóscsapágyakat használunk, melyek zártak, így garantáltan por- és nedvesség védett. Ezeknek a csapágyaknak köszönhetjük a görgők tartósságát, valamint a könnyebbség, hogy ezeket nem szükséges újrazsírozni.

Felár nélküli lehetőségek

Az ALUTECH/GUENTHER garázsajtóinkat egyéni paraméterek alapján készítjük el. Az ajtók magasságának és szélességének hosszát 5 milliméterenként tudjuk növelni. Az Alutech cégcsoport jóvoltából 5 különféle ajtólappal és széles színskálával állunk ügyfeleink elé, hogy minél több igénynek tudjunk eleget tenni. Ráadásul 10 színből alapáron választhat.

Megbízható szervízelés

Az ALUTECH/GUENTHER a minőségi ajtógyártás mellett a megbízható és gyors szervízelést is biztosítja, melyhez az Alutech cégcsoport gyorsan beszerezhető alkatrészeivel járul hozzá, melyeket regionális irodáiban könnyen beszerezhetünk.

Opciók

Ablakok

Lehetőség van a garázsajtó üvegezésére is, mellyel természetes fényt engedhetünk be, ami energiatakarékossági szemszögből is hasznos funkció. Valamint egy ablak dekoráló eleme is lehet az ajtónak.

A Classic és Standard garázsajtókba beépíthető ablakok:

  • Mikrohullámos
  • S-bordás panelek
  • M-bordás panelek
  • L-bordás panelek
  • Kazettás panelek
Klasszikus szögletes ablak
Dekoratív osztott ablak
Dekoratív napsugaras keret
Klasszikus kör ablak
Klasszikus négyzet ablak

Zárrendszerek

Könnyű távvezérlés és kényelem

A maximális kényelem érdekében használhatunk motoros kapukat is, melyek távirányítóval az autóból is kinyithatóak és zárhatóak. Ez nagy könnyebbséget tud jelenteni rossz idő, hideg, eső, hó esetén.


Márka partnerek
Daidalos Kft. 2013
© 2014 Copyright - Daidalos Kft. Műanyag ablak forgalmazás, műanyag nyílászáró beépítés - Minden jog fenntartva!