Daidalos Kft
Bemutató terem Modern tárgyaló Társasház Luxus ház Világos lakás Modern nappali Családi ház
Brügmann Salamander Rehau Geneo Rehau Brillant Veka Alphaline MD bluEvolution

Ablak beépítés, ablakcsere Budapesten, Pest megyében és országszerte

Nézze meg milyen fizikai kritériumok miatt, hogyan érdemes a műanyag nyílászárókat beépíteni. Különösen nagy figyelmet fordítson a hézagtömítés 100%-os meglétére is.

Beépítés folyamata

Megmutatjuk az ablakcsere főbb lépéseit, fázisait, melyeket szinte minden esetben el kell végezni. Amennyiben nálunk vásárolja meg műanyag ablakait és az ablakcserét saját kezűleg végzi el, itt hasznos információkat talál. A régi ablak kibontása, bontott hulladék elszállítása cégünknél ingyenes(ablakcsere esetén)!

Legjobb áron?

Miről is van szó? Cégünk szeretne a lakosság segítségére lenni, hogy mindenki egyénileg is igénybe tudja venni kedvezményes ablakcsere szolgáltatásunkat! Országos ablakcsere programunkban részt vehet minden lakóközösség, hazánk bármely részén: társasházak, lakószövetkezetek, panellekások, stb......

Beépítés és szigetelés

A minőségi ablakok és beépítés mellé, biztosítjuk a kiváló szigetellést is Soudafoam poliuretán habbal. Ugyanis ez a purhab biztosítja a kifogástalan hang-, rezgés-, és hőszigetelést. Megfelelő védelmet adva a külső időjárás hatásai ellen, nem csak az ablaknak, ablak kiegészítőknek, de a falazatnak is.

Teljes körű szakmai és kereskedelmi információ: 0036-70-505-6374, Fax:+36 27 301 403


Márka partnerek
Daidalos Kft. 2013
© 2014 Copyright - Daidalos Kft. Műanyag ablak forgalmazás, műanyag nyílászáró beépítés - Minden jog fenntartva!