Daidalos Kft
Bemutató terem Modern tárgyaló Társasház Luxus ház Világos lakás Modern nappali Családi ház
Brügmann Salamander Rehau Geneo Rehau Brillant Veka Alphaline MD bluEvolution

Alumínium ablak - ajtó, az igazi minimalizmus!

Miért Alumínium?

Az alumínium önmagában nagyon jó tulajdonságokkal rendelkezik mivel rendkívül erős és emellett egy nagyon könnyű anyag,jó felület kezelésének köszönhetően ellen áll az időjárás valamint a felület sérüléseknek,ezért a modern építészetbe elengedhetettlen a használata több területen is de főleg a nyílászáró gyártásban.

Az alumínium profilok különböző díszítő elemekkel kiegészíthetők valamint a por festés technológiának köszönhetően széles választékot biztosít.

Ennek előnyeit tekintve a leghíresebb Magyar és külföldi építészek az alumínium nyílászáró rendszereket alkalmazzák a modern (minimal) épületek tervezésénél.A nagy üveg felületek és a tér élmények tekintetében az alumínium ablak rendszerekből a nagyon merev és szilárd szerkezeteknek köszönhetően hatalmas egybefüggő szerkezeteket lehet kialakítani amit más rendszerből nem lehet és ezáltal egy modern és méltóság teljes megjelenést biztosít az épületnek.

Alumínium ablakok a legmagasabb hőszigetelő képességgel.

A legkiválóbb szigetelői tulajdonsággal rendelkező HI és HI + ablak rendszerek,előnyei a profilok nagy szilárdsága különösen a ma közkedvelt modern építészetben használatos nagy szerkezetű megoldásoknál.
Az alumínium használata a modern építészetben nagyon fontos szerepet tölt be mivel az anyag nagyfokú szilárdsága, valamint stabil és könnyű szerkezete lehetővé teszi hogy ablak és ajtó rendszereket gyártsunk belőle ez által a legmodernebb és legjobb hő szigetelést érjük el az új épületeknél.

Alumínium ablak SO EASY

Blyweert - SO EASY

A passzív, és kis energia igényű otthonok tökéletes elszigetelése

További információ az alumínium ablakokról SO EASY

Alumínium ablak OLYMPIA HI

Blyweert - OLYMPIA HI

Alacsony energiájú családi házak

További információ az alumínium ablakokról OLYMPIA

Alumínium ablak TRITON HI

Blyweert - TRITON HI

Lakó épületek és családi házak magas szigetelése Blyweert-TRITON HI +

További információ az alumínium ablakokról TRITON HI

MB-45 és MB-60 Alumínium ablak profilok

Az általunk forgalmazott alumínium nyílászárók, alumínium profilok, alumínium panelek között mindenki megtalálhatja az építményének és elvárásainak legjobban megfelelő darabokat. Kérje szakembereink segítségét legideálisabb típus és méret meghatározásához, kiválasztásához. Alumínium nyílászárók a legjobb áron!

MB-45 alumínium ablak

MB-45 alumínium ablak

Az MB 45 különböző típusú válaszfalak, nyílászárók, ezen belül kézi illetve automatikusan működtethető tolóajtók, lengőajtók, szélfogók, vitrinek, pénztárfülkék, vitrinek és térkonstrukciók kültéri és beltéri kivitelezésére alkalmas ....

MB-60 alumínium ablak

MB-60 alumínium ablak

Az MB-60 egy korszerű alumínium rendszer, amely hő- és hangszigetelést igénylő, kültéri építési elemek pl. különböző típusú nyílászárók, szélfogók, vitrinek és térkonstrukciók kivitelezésére használható ....

RAL Szín skála:

Teljes körű szakmai és kereskedlmi információ: 0036-70-505-6374, Tel/Fax:+36 27 301 403


Márka partnerek
Daidalos Kft. 2013
© 2014 Copyright - Daidalos Kft. Műanyag ablak forgalmazás, műanyag nyílászáró beépítés - Minden jog fenntartva!