Daidalos Kft
Bemutató terem Modern tárgyaló Társasház Luxus ház Világos lakás Modern nappali Családi ház
Brügmann Salamander Rehau Geneo Rehau Brillant Veka Alphaline MD bluEvolution

KBE, Salamander, Kömmerling, Veka, Rehau műanyag ablakok a legmagasabb felszereltséggel verhetetlen áron!

Az általunk forgalmazott műanyag ablakok, műanyag profilok, műanyag panelek között mindenki megtalálhatja a lakásának és elvárásainak legjobban megfelelő darabokat. Kérje szakembereink segítségét legideálisabb márka, típus és méret meghatározásához és kiválasztásához. Műanyag balak profilok a legjobb áron!

KBE Select 70

KBE Select 70

KBE a környezetvédelmet is szem előtt tartva greenline névvel jelöli az ólom- és kadmiummentes műanyag ablak profiljait.

Brügmann-Salamander műanyag ablak

Brügmann-Salamander műanyag ablak

A Brügmann ablakok, megnövelt beépítési mélységgel, szélesebb tok és nyílószárny mérettel, valamint 3mm-es profil falvastagsággal rendelkeznek.

Salamander Streamline 76

Salamander Streamline 76

A Salamander-Streamline 76 műanyag ablak tervezésénél az volt a cél hogy a kategórián belül a lehető legnagyobb műszaki tartalmat érje el a profil.

KÖMMERLING 76 AD/MD

KÖMMERLING 76 AD/MD

A kömmerling műanyag nyílászárók minősége abban rejlik hogy a Kömmelring ablakok helytállnak minden Európai klimában...

Salamander BluEvolution 82 műanyag ablak

Salamander BluEvolution 82 mm-es ablak

A legújabb hőszigetelt ablakgeneráció a bluEvolution 82 optimális összekötése az innovációs technológiának valamint a legjobb hő átbocsátási tulajdonságoknak a passzívház építészetben ....

Veka Softline 82 MD Plus

Veka Softline 82 MD Plus

Ez az ablak profil a jövő passzívházainak a nyílászáró szerkezete. A passzívház, vagy alacsony energiaigényű házak egyik legfőbb jellemzői a nagy üvegfelületek, ezzel a szerkezettel lehetővé tesszük hogy tervezzen nagy üvegfelületekkel, amellyel a természetes napfény energiát hasznosíthatja. Az alap üvegezése 3 rétegű 4/18Low-e/4/18Low-e/4=Ug 0.5 amely jelentősen csökkenti az energiaveszteséget...

Kömmerling 88 +

Kömmerling 88 +

A Kömmerling 88 Plusz, 6 légkamrás, középtömítéses (vízgátas), műanyag nyílászáró a műanyag ablak rendszerek felső kategóriájának a csúcsa!

Rehau Geneo, High-Tech RAU-FIPRO alapanyagból

Rehau Geneo ablak, High-Tech RAU-FIPRO alapanyagból

A forgalomban lévő legjobb, legkorszerűbb ablakprofil, High-Tech RAU-FIPRO alapanyagból. A Forma1, valamint a repülőgépgyártás területén használt szálerősitésü alapanyag már az ablak gyártásban is alkalmazható ....

A műanyag ablak profilok Németországban készülnek

UV-álló műanyag profil, kiválóan hőszigetelt, az alapvető tervezési szintén olyan tényező, ami 1,0 ks hővezető az üveg, jól felszerelt hardver, és használja a modern technikát. Kiváló minőségű műanyag ablakok világhírű vezető szállítók és a legújabb technológia ami jelenleg elérhető.

A hagyományos ablakoknál jellemzően 35% hőveszteség megy át az ablak nyílásokon. Mivel ekkora hőenergia távozik el, ez egy fűtés szezon alatt akár 200-300 ezer forintot is jelenthet egy átlagos méretű lakásnál. Éppen ezért nagyon fontos, hogy az ablak és üvegfelületek jobb hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkezzenek (ebben az összefüggésben, a műanyag ablak biztosít egy sokkal jobb hőszigetelést). Tehát ez azt jelenti hogy a műanyag ablak beépítésével akár egy fűtés sezon alatt megtérül a befektetése, az esztétikus környezetről már nem is beszélve.

A minőség ár érték arányról a műanyag ablakok gondoskodnak. Belföldön, a legtöbb ablakok 1,4 ug értékeket képviselnek, a műanyag ablakok területén tőlünk van egy sokkal jobb hő-megtakarítás, ami jobb teljesítményt előállított hőenergia 1,0 üveggel. Mit jelent mindez? Nem kevesebb, mint 40% a különbség! Kis áteresztő képességű együttható üvegezés, szemben a hagyományos lencse egyrétegű üveg olyan közel 6-szor jobb (csak 5,8-szer) annyi hőveszteséget jelent.

 

Teljes körű szakmai és kereskedelmi információ: 0036-70-505-6374, Fax:+36 27 301 403


Márka partnerek
Daidalos Kft. 2013
© 2014 Copyright - Daidalos Kft. Műanyag ablak forgalmazás, műanyag nyílászáró beépítés - Minden jog fenntartva!