Daidalos Kft
Bemutató terem Modern tárgyaló Társasház Luxus ház Világos lakás Modern nappali Családi ház
Brügmann Salamander Rehau Geneo Rehau Brillant Veka Alphaline MD bluEvolution

KÖMMERLING 76 AD/MD

  • KÖMMERLING 76 AD/MD

Alap színek

Kömmerling a környezetvédelmet is szem előtt tartva greenline névvel jelöli az ólom- és kadmiummentes műanyag ablak profiljait.

A kömmerling műanyag nyílászárók minősége abban rejlik hogy a Kömmelring ablakok helytállnak minden Európai klimában, legyen az északi hideg éghajlat vagy déli medditerrán éghajlati. Ez a megfelelő minőségű alapanyag választásnak és a gondod tervezésnek köszönhető.Cégünk is ez alapján tette le a voksát a Kömmerling mellett, felismerve a rendszer magas minőségi anyagait és felhasznélhatóságának tág területét, mivel mi mindig is arra törekedtünk hogy a legmagasabb minőséget tudjuk nyújtani ügyfeleinknek a legjobb áron.

Azt viszont tudni kell, hogy az ablakprofil megválasztása nem elegendő a jobb ablakhoz, ha a vasalat vagy másnéven zárszerkezet, vagy az üvegszerkezet nem hasonlóan magas minőségű, akkor az ablak nem biztos hogy jó lesz csupán azért mert egy ablak profil márkanevével van ellátva a termék. Az ablak minősége ettől a 3 tényezőtől függ, plusz a beépítésen mivel a végtermék akkor készül el amikor a műanyag ablak a helyszínen beépítve üzemképesen át van adva az ügyfélnek.

Megnövelt hőszigetelés

Az általunk forgalmazott Kömmerling 76 AD/MD műanyag ablak egyedül álló felszereléssel Magyarországon csak nálunk melegperemes SWISSPACER távtartós üveggel van szerelve alap áron,ezt az extra kiegészítést mi minden ablak profilunknál ajándékba adjuk ami jelentősen megnöveli a hőszigetelési értékét az ablak teljes szerkezetén.

A Profine GMBH legújabb fejlesztésű műanyag ablak profilja, és talán a legnépszerübb is a Kömmerling 76 profil, amely AD profilja 5 kamrás kettős tömítéses rendszer, az MD profil a középtömítéses 6 kamrás rendszer. A középkategóriás ablakok csúcsa, mivel a hőáteresztő képessége minden ablak profiltól jobb ami a piacon található. Az MD rendszer alap felszerelésben megkapja a Ug=0.5 SWISSPACER üveget, és a 3 kiemelés gátlót minden szárnyban. Formálya modern, futurisztikus, a mai kor építészetének felső középkategóriás ablak profilja. A legmodernebb számítási módszerek alapján kialakított kamraszerkezet gondoskodik a magas hőszigetelésről. Uw= 0,83 W/m2K Ug= 0,5 W/m2K üveggel MD profilnál. Gyors, hatékony vízelvezetés elöl vagy láthatatlan helyen lent. Kimagasló hőszigetelés a plusz középtömítés által. Keskeny látható profilfelület, magasabb hőszigetelés a profil Uf= 1,0 W/m2K ! Az új technikai tulajdonságoknak köszönhetően a Kömmerling 76 mm profilcsaládnál a korábbi rendszerekénél jobb értékek lettek elérhetőek.

Kinek ajánljuk

Azoknak akik jó minőségü felső középkategóriás ablakot szeretnének vásárolni családi házakba,társas házakba vagy vidéki kisebb családi házakba, nálunk az árak abszolút a legjobbak, a legmagasabb felszereltség mellet!

Műszaki információk

KÖMMERLING 76 AD/MD

Paraméterek Kömmerling 76 mm AD/MD
Rendszer PVC acélbetéttel
Beépítési mélység 76 mm
Kamrák száma AD profil 5 kamrás/MD profil 6 kamrás
Design Egyenes
Profil típus AD kettős EPDM peremtömítés/MD +Középtömítéses
Hőszigetelés a referencia ablak AD Profil Uf = 1,1W /m2 K Szerkezet Uw=1.1m2 K Ug=1.0 Swisspacer üveggel
MD Profil Uw =0.83 W/nm K-Ug= 0,5 SWISSPACER Meleg peremes üveggel.
Hangszigetelés 31- Akár 49 dB-ig
Üvegezés 24 mm – 48 mm-ig.
3 rétegű üveg :4/18/4/18/4 = Ug= 0,5
Spacer üveg SWISSPACER Melegperem
Gumi Hegesztett - fekete, szürke
Betörés-biztonság ajánlott osztályú RC 2 (WK2)
Alkalmazás Ablakok,bukó-toló erkély, erkélyajtók, emelő-toló,bejárati ajtók
Szín Fehér, egyoldalán fóliázott, mindkét oldalán fóliázott, külső aluclipsz
Vasalat MACO Multimatic 3 kiemelés gátlóval és résszellőzővel ellátva

Ajánlat kérés

 

Teljes körű szakmai és kereskedlmi információ: 0036-70-505-6374, Fax:+36 27 301 403


Márka partnerek
Daidalos Kft. 2013
© 2014 Copyright - Daidalos Kft. Műanyag ablak forgalmazás, műanyag nyílászáró beépítés - Minden jog fenntartva!