Daidalos Kft
Bemutató terem Modern tárgyaló Társasház Luxus ház Világos lakás Modern nappali Családi ház
Brügmann Salamander Rehau Geneo Rehau Brillant Veka Alphaline MD bluEvolution

KBE Select 70

  • KBE Select 70

Alap színek

További szín választáslehetőséggel, megrendelésnél kérjük pontosítani !

KBE a környezetvédelmet is szem előtt tartva greenline névvel jelöli az ólom- és kadmiummentes műanyag ablak profiljait.

Megnövelt hőszigetelés:

A hőenergia védelmében meghatározott és megszigorított normák KBE 70 Select ablakok esetében magas ráhagyással kerülnek teljesítésre. A tökéletes hőszigetelő tulajdonságokat az 5 kamrás szárny és tok konstrukcióknak köszönhetően érjük el. Ezeknek a megoldásoknak a használatával tudjuk elérni kategóriájában a legjobb hőszigetelési értéketű műanyag nyílászáró értéket. Uw=1,3W/m2K.  A hőszigetelést és hangszigetelést nagymértékben javítja a megnövelt felületű kettős ütköző tömítéses rendszer. Ez tökéletes légmentességet biztosít, amellyel szellőzőrendszerek használatát javasoljuk. Ezáltal lesz a leghatékonyabb a helyiség energiatakarékossága, hiszen a higroszabályozású (aereco) rendszerekkel pontosan annyi levegő cserélődik, amennyire szükség van, és nem több.

A KBE Select műanyag ablak fokozott minőségű merevítő acéllal rendelkezik, mely ellenállóságát növeli, deformálódását nullára csökkenti, ezáltal elképesztően időtálló a nyílászáró.

A sima felületete elképesztően könnyen tisztitható.

A KBE Select 70 egy olyan műanyag ablak profil amely ár értékét tekintve a magyar piacon erős helyet foglal el az 5 kamrás ablak profilok piacán mivel nagyon kedvező az ára. De ez csak az ablak profil jellemzői, az hogy mitől lesz egy ablak jó az már az ablakgyártástól függ .Azt 3 fő tényező határozza meg. Az első az ablakprofil, a második a vasalat, a harmadik az üvegszerkezet.Ha mindenből a legjobbat tesszük bele akkor kapunk egy nagyon jó minőségű műanyag ablakot. Amit mi nyújtunk az felülmúlhatatlan, mivel cégünk mindig is arra törekedett hogy az átlagtól jobbat nyújtson a piacon de ugyan azért az árért,ezért már az alsóbb középkategóriás KBE ablakunk is emelt szintű vasalattal készül.Ami azt jelenti hogy 3 kiemelés gátlóval van ellátva ezért magasabb osztályba sorolható a betörésvédelmi ellenállása. A magyar piacon minden ablak alpüvegezéssel készül alumínium távtartóval ami rossz hőszigetelést biztosít mivel az aluminium jól vezeti a hőt ezért az üvegszerkezet nem megfelelő hőszigetelést biztosít, mivel egy ablak felületének a nagyobb részét az üveg teszi ki ezért ez nagyon fontos, sokkal fontosab hogy hány kamrás egy ablak 5 vagy 6 vagy 7 ? Az általunk forgalmazott KBE Select 70 viszont melegperemes SWISSPACER távtartós üveggel van szerelve alap áron,és ezt minden ablak profilunknál igaz ami jelentősen megnöveli a hőszigetelési értékét az ablak teljes szerkezetét tekintve.

Kiknek ajánljuk?

Azoknak akik jó minőségü alsó középkategóriás ablakot szeretnének vásárolni panel lakásukba, vagy vidéki kisebb családi házakba akiknek a költségkerete alacsony, legyen az magánszemély, vagy olyan építtető cégnek akik több lakásos épületeket építenek eladásra de nem szeretnének kompromisszumot kötni a minőség rovására az olcsóbb ár fügvényében!

Műszaki információk

KBE Select 70

Paraméterek KBE Select 70
Rendszer PVC acélbetéttel
Beépítési mélység 70 mm
Kamrák száma 5
Design Egyenes
Profil típus AD kettős EPDM peremtömítés
Hőszigetelés a referencia ablak Profil Uf = 1,2 W /m2 K Szerkezet Uw=1.3m2 K Ug=1.0 Swisspacer üveggel
Uw =1.0-Ug= 0,7 W / m2 K SWISSPACER Meleg peremes üveggel.
Hangszigetelés Akár 31-33 dB
Üvegezés 24 mm – 40 mm-ig.
3 rétegű üveg :4/14/4/14/4 = Ug= 0,7
Spacer üveg SWISSPACER Melegperem
Gumi Hegesztett - fekete, szürke
Betörés-biztonság ajánlott osztályú RC 2 (WK2)
Alkalmazás Az ablakok,bukó-toló, erkélyajtók, bejárati ajtók
Szín Fehér, egyoldalán fóliázott, mindkét oldalán fóliázott, külső aluclipsz
Vasalat GU/MACO 3 kiemelés gátlóval és résszellőzővel ellátva.

Ajánlat kérés

 

Teljes körű szakmai és kereskedlmi információ: 0036-70-505-6374, Fax:+36 27 301 403


Márka partnerek
Daidalos Kft. 2013
© 2014 Copyright - Daidalos Kft. Műanyag ablak forgalmazás, műanyag nyílászáró beépítés - Minden jog fenntartva!