Daidalos Kft
Bemutató terem Modern tárgyaló Társasház Luxus ház Világos lakás Modern nappali Családi ház
Brügmann Salamander Rehau Geneo Rehau Brillant Veka Alphaline MD bluEvolution

Hőszigetelt üveg szerkezet!

Ami számít az U érték ! 

Egy szerkezet hőszigetelő képességét az "U" érték mutatja meg, melynek értéke egyenes arányos a nem kívánatos hő veszteséggel.

Mi az a lágy fém bevonatos üveg?Egy olyan hő védő szerkezet, amelyben a belső tér felőli üveg speciális tulajdonságokkal rendelkezik. Az alapvető energetikai különbséget, a leheletvékony lágy fém bevonat (Low-E) jelenti az úgynevezett hő funkciós réteg, amely a hőszigetelt üvegszerkezeten belül található. A lágy fém bevonat előnyös tulajdonságai tovább fokozhatók, ha a szerkezetet nemes gázzal töltjük fel! A két üveglap közötti tér tökéletes zárását a kettős peremkötés (butil, illetve poliszulfid) biztosítja.

Kellemes hő érzet.

A hagyományos ablak közelében hideg zóna alakul ki,"húz az ablak". Ezzel szemben a modern műanyag ablak, amely (Low-E) bevonatos üveggel készül mint az általunk forgalmazott összes műanyag ablak, ajtó, a Low-E bevonatos üvegnek köszönhetően a belső tábla meleg marad, így megszűnik ez a kellemetlen érzés. Ha a szoba hőmérséklet 21 Celsius és a külső hőmérséklet -10 Celsius akkor a szoba hőmérséklete nem süllyed 17 Celsius alá! Ez biztosítja a kellemes hő érzetet.

Nemes acél távtartó-hőhídmentes perem kötés!

Amíg az üvegtechnikának sikerült az üvegfelületeken jelentkező hő veszteséget csökkenteni, addig a keretben kapcsolódó terület  hőelvezetése igen jelentős. Ennek okai a különböző hővezetésű anyagokban, és a geometriai eltolódásokban kereshetők! Az üveg és az ablak profil, illetve a keret és a kapcsolódó felület között értékes fűtési energia megy veszendőbe!A Daidalos Kft erre is kínál megoldást, mivel a nálunk megvásárolható műanyag  nyílászárók, műanyag ablak, ajtó alumínium nyílászárók mindegyike legyen az Salamander, vagy Veka, vagy Rehau ablak profil nemes acélból készült távtartót alkalmaz! Mely alacsony hővezető képességével, vékonyabb fal vastagággal, minimalizálja a hővezetés okozta hő veszteséget! Az Európai Unió országaiban már az alumínium távtartóval készült hőszigetelt üvegszerkezetet már nem igazán alkalmazzák az ablakgyártásban  mivel köztudott hogy az alumínium jó vezeti a hőt, sajnos azonban a hazai ablak gyárak 98%-a még ma is ezt alkalmazza.A mellékelt képen jól látható  a távtartó közepén egy megszakított vékony vonal, ez  azért van  hogy a két üveg között a hőt ne vezesse át a távtartó. Az általunk forgalmazott ablakok, mindegyikében Pilkington nemes acél távtartóval készült úgynevezett meleg peremes üveg található.

C 2014 Copyright - Daidalos B&M Kft Minden jog fenttartva! 


Márka partnerek
Daidalos Kft. 2013
© 2014 Copyright - Daidalos Kft. Műanyag ablak forgalmazás, műanyag nyílászáró beépítés - Minden jog fenntartva!